راهنمای سفر به کشور ارمنستان

راهنمای سفر به کشور ارمنستان

راهنمای سفر به کشور ارمنستان

راهنمای سفر به کشور ارمنستان

سفر به کشور ارمنستان یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگری به خصوص در بین ایرانی ها محسوب می شود. این کشور به واسطه تاریخ ۳ هزار ساله و مردم مهمان نوازی که دارد، توانسته گزینه ای جذاب برای گردشگران در سراسر جهان تبدیل شود.

موقعیت جغرافیایی کشور ارمنستان

کشور ارمنستان از لحاظ جغرافیایی در مرز میان آسیا و اروپا یعنی بین دریای خزر و دریای سیاه واقه شده است. ارمنستان کشوری کوهستانی و پرباران است و نیز یک کشور محاط در خشکی است. این کشور از شمال با گرجستان، از شرق با جمهوری آذربایجان، از غرب با ترکیه و از جنوب با ایران و نخجوان هم‌مرز است. مساحت این کشور ۲۹,۷۴۳ کیلومتر مربع بوده و مطابق با آمار سرشماری که در سال ۲۰۱۶ در این کشور انجام شده حدود ۲۹۲۴۸۱۶ نفر زندگی می کرده اند.

راهنمای سفر به کشور ارمنستان

راهنمای سفر به کشور ارمنستان

مختصری از تاریخ کشور ارمنستان

قدمت کشور ارمنستان به ۳۰۰۰ سال پیش باز می گردد. در ابتدا مردمان این کشور در طول تاریخ در بخش وسیعی از کوه ها و دره های شرق آناتولی و قفقاز جنوبی (ارتفاعات ارمنستان) ساکن شده بودند. تاریخ کشور ارمنستان در طی سالیان سال تحت تصرف قدرت های بزرگ بوده است و بخش های غربی این کشور برای مدت های طولانی تحت حکومت بیزانس یا عثمانی ها قرار داشت. همین طور بخش های شرقی این کشور تحت حاکمین فارس ها و روس ها نیز بوده است. ارمنستان برای مدت طولانی جرئی از ایران بود و قسمتی از فرهنگ خود را از ایران باستان به ارث برده است. ارمنستان در جاده ابریشم قرار داشت از این رو ارمنی ها شبکه ای از جوامع تجاری از شرق آسیا به ونیز را ساختند. در نهایت با رشد ناسیونالیسم، ارامنه هزینه های سنگینی را برای دین و ثروتشان پرداخت کردند.

نکاتی درباره ی آداب و رسوم مردم ارمنستان

در راهنمای سفر به ارمنستان باید اشاره کنیم که مردم این کشور آداب و رسوم مخصوص به خود را دارند که برخی از آنها با ایرانیان هم نیز مشترک است. یکی از مهمترین جشن های آنها جشن درندز (آتش افروزی) نام دارد که این جشن میان ایرانیان (اقوام آریایی) به جشن سده شهرت دارد. از لحاظ امنیت کشور ارمنستان مطابق با آماری که سایت Numbeo در سال ۲۰۱۶ گزارش کرده است، میزان جرم و جنایت در ارمنستان ۳۱٫۱ درصد و شاخص امنیت ۶۸٫۸۹ درصد است. که این نشانگر این است که ارمنستان کشوری امن به حساب میایید. ولی در هر صورت احتیاط شرط عقل است اگر قصد سفر به ارمنستان را دارید سعی کنید از وسایل شخصی و اشیاء گران قیمت خود محافظ کنید و گوشی تلفن همراه خود را در تاکسی، رستوران و دیگر مراکز عمومی جا نگذارید.

آب و هوای ارمنستان 

از لحاظ شرایط آب و هوایی کشور ارمنستان جز کشورهای سرد جهان قرار دارد. این کشور در ماه های اردیبهشت تا مهر گرم ترین ماه های سال در این کشور هستند، در دو ماه تیر و مرداد گاهی دمای هوا تا بالای ۴۰ درجه‌ی سانتی‌گراد هم می‌رسد. در مقابل فصل زمستان (دی، بهمن و اسفند) و همچنین پاییز (اواخر مهر، آبان و آذر) سردترین زمان‌های سال محسوب می‌شوند که قطعا برای سفر در این ماه‌ها به لباس گرم نیاز خواهید داشت. اگر به منظور خرید و حراجی هایی که در ارمنستان وجود دارد می خواهید به این کشور سفر کنید باید بگوییم که فصل زمستان بهترین زمان است، اما برای تفریح فصل تابستان را برای سفرتان انتخاب کنید.

 

راهنمای سفر به کشور ارمنستان

راهنمای سفر به کشور ارمنستان

بهترین زمان سفر به ارمنستان 

در راهنمای سفر به ارمنستان باید بگوییم که بهترین زمان سفر به شهرهای این کشور بر اساس آب و هوا اواخر ماه فروردین تا اوایل ماه تیر و همچنین اواسط ماه شهریور تا اوایل ماه آبان برای سفر به این کشور زمان مناسبی محسوب می شود. متوسط دمای هوا در شهری مثل ایروان متغییر است و نمی توان دمای ثابتی را برای آن در نظر گرفت. جالب است بدانید که ایروان در میان دیگر مقاصد گردشگری جهانی، از نظر آب و هوا، رتبه ۴۰ از ۱۰۰ را دارا است.

هزینه سفر به ارمنستان – چه پولی همراه خود ببریم؟

واحد پول کشور ارمنستان درام است و هر ۱۰۰۰ درام معادل ۲۶ هزار تومان (هر ۱ درام ۲۶ تومان) می باشد. در راهنمای سفر به ارمنستان پیشنهاد می کنیم که برای سفر به این کشور همراه خودتان دلار یا یورو ببرید و در صرافی های شهر ایروان اقدام به تبدیل پول به درام ارمنستان بنمایید. هزینه زندگی در ارمنستان به نسبت ایران با توجه به برآوردهایی که صورت گرفته حدودا ۵ تا ۵۵% از تهران ارزان تر است. آنچه که باید بدانید این است در اکثر فروشگاه های ارمنستان مکانی برای تبدیل پول شما وجود دارد و همچنین در برخی از فروشگاه ها هم دستگاه های pose ایرانی وجود دارد و شما می توانید ریالی هزینه سفر به ارمنستان خود را پرداخت کنید. لازم به ذکر است بگوییم اگر فرصت نکردید دلار یا یورو تهیه کنید می توانید به صرافی هایی که در ارمنستان هستند بروید و ریال را به درام تبدیل کنید.

هزینه های مربوط به دریافت گذرنامه ارمنستان

  • ۱,۰۰۰ تومان بابت شناسه
  • ۳,۷۵۰ تومان به حساب شهرداری بابت عوارض شهرداری
  • ۱۰۰,۰۰۰ تومان برای خزانه داری استان بابت تعرفه صدور گذرنامه
  • ۳۶,۹۸۰ تومان بابت خدمات دفاتر پلیس +۱۰ و هزینه پست
  • توجه! عوارض خروج از کشور برای بار اول ۲۲۰ هزار تومان، بار دوم ۳۳۰ هزار تومان و بار سوم به بعد ۴۴۰ هزار تومان است. برای پرداخت این عوارض  می توانید بر روی سامانه پرداخت عوارض خروج از کشور کلیک کنید.

لازم به ذکر است که در این قسمت از راهنمای سفر به ارمنستان باید بگوییم برای سفر به ارمنستان نیازی به دریافت ویزا ندارید.

هزینه های اقامت در ارمنستان 

برای اقامت در کشور ارمنستان نیازی نیست که به هیچ وجه نگران باشید، زیرا هتل های زیادی در این شهر وجود دارد که می توانید مناسب با بودجه و انتظاراتی که دارید آنها را انتخاب کنید. اقامت در هاستل هم می تواند گزینه ی خوبی برای در این شهر باشد اما خوب باید در مورد موضوع امنیت و امکانات هم با خودتان کنار بیایید که آن انتظاراتی که در هتل دارید را نمی توانید هاستل داشته باشید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید