راهنمای ثبت شرکت در ارمنستان

راهنمای ثبت شرکت در ارمنستان

راهنمای ثبت شرکت در ارمنستان

راهنمای ثبت شرکت در ارمنستان

ثبت شرکت در ارمنستان در هنگام مهاجرت به ارمنستان پس از گرفتن وکیل مهاجرت برای اخذ اقامت ارمنستان چگونه است ؟ همانطور که میدانید کشور ارمنستان در همسایگی کشور ایران قرار دارد. خرج و مخارج و هزینه های زندگی و تحصیل در ارمنستان به نسبت سایر کشورها کم هزینه وپایین است. ثبت شرکت در ارمنستان و یا سرمایه گذاری در ارمنستان و یا خرید ملک در ارمنستان و یا تمکن مالی در ارمنستان مورد توجه افراد زیادی درسراسر دنیا قرار گرفته است.

ثبت شرکت در ارمنستان به دلیل مخارج پایین زندگی وتحصیل مکان مناسبی برای سرمایه گذاری محسوب می شود. دولت ارمنستان از متقاضیانی که قصد ثبت شرکت در ارمنستان را دارند حمایت های مالی می کند. ثبت شرکت در ارمنستان به نسبت سایر کشور های اروپایی بهتروکم ریسک تر می باشد و همین دلیل باعث محبوببیت ثبت شرکت در ارمنستان شده است. اگر قصد سرمایه گذاری در کشور ارمنستان را دارید بهتر است قبل از هر اقدامی تحقیقات لازم را انجام دهید.

سرمایه گذاری در ارمنستان چگونه می باشد؟ شرایط ثبت شرکت در ارمنستان به چه صورت میباشد؟ آیا ویزای سرمایه گذاری در ارمنستان به اقامت دائم تبدیل میشود؟ ویزای های سرمایه گذاری در ارمنستان چند نوع هستند؟ آیا میتوان از طریق ویزای سرمایه گذاری به کشور ارمنستان مهاجرت کرد؟ کشور ارمنستان یک کشور کوهستانی است. که در سال ۱۹۹۱ از شوروی سابق جدا شد. وکشور جکهوری مستقل ارمنستان را پایه ریزی کرد. این کشور در جنوب سلسله جبال قفقاز قرار دارد.زبان گفتاری ونوشتاری کشور ارمنستان ارمنی شرقی می باشد.کشور ارمنستان در سال ۱۹۹۵ قانون اساسی اش را تصویب کرد وکشور خود را یک کشور مستقل ودموکرات معرفی کرد.

در عرصه حقوق بین الملل کشور ارمنستان عضوسازمان ملل متحد، اتحادیه کشورهای مستقل مشترک المنافع،تجارت جهانی وبیش از ۴۰ سازمان بین المللی ومنطقه ای دیگر است.

در کشور ارمنستان فرصت های زیادی برای سرمایه گذاری های مستقیم خارجی و ثبت شرکت در ارمنستان وجود دارد. وحتی سرمایه گذاران این امکان را دارند که از امکانات کشور ارمنستان نیز استفاده کنند. امکاناتی چون نظم تجاری مناسب ونیروی کار با دستمزد استفاده کنند وبه کسب سود ودرآمد بپردازند.

کشور ارمنستان برای سرمایه گذاری قانون سرمایه گذاری ایجاد کرده است.که در واقع در این قانون حقوق وتکالیف سرمایه گذاران را مشخص می کند.سرمایه گذاران خارجی می توانند به صورت مشترک با یک شرکت فرعی ولی مالکیت کامل  در کشور ارمنستان اقدام به سرمایه گذاری کنند. کشور ارمنستان دارای سیاست آزاد سرمایه گذاری نسبت به سرمایه گذاران خارجی می باشد ودر واقع شخص سرمایه گذار می تواند به راحتی بدون هیچ محدودیتی سرمایه ودارائی خود را انتقال دهد. وحتی در بعضی از موارد دیده شده است که سرمایه گذاران از دادن مالیات معاف شدند.

برای تجارت کشور ارمنستان معافیت از حقوق ورودی در واقع شامل کالاهای ترانزیت و وارداتی با هدف های بشر دوستانه است ولی هزینه های ورودی کالا بر مبنای ارزش کالا درواقع به میزان صفریا ده درصد احتساب شده است.

کشور ارمنستان با ۲۱ کشور در دنیا دارای روابط تجاری مستحکم است. لازم به ذکر است کشورهایی که با ارمنستان قرار دارد تجاری دارند کشور هایی مثل استرالیا ،آمریکا ،ایتالیا ، آرژانتین ،ایران ، انگلستان ، بلاروس، پرتغال،چین ، سوئیس ، فرانسه،کانادا ، لبنان می باشند. کشورهای فوق الذکر دارای موافقت‌نامه‌های سرمایه‌گذاری با کشور ارمنستان هستند. همچنین ارمنستان یکی از  کشورهایی می باشدکه کنوانسیون چند جانبه کشورهای مستقل مشترک‌ المنافع امضاء کرده است که  درواقع این کنوانسیون  درباره حمایت از حقوق سرمایه‌گذاران می باشد.

ثبت شرکت در ارمنستان

با توجه به تغییرات سیاسی که در منطقه CIS توسط دولت روسیه به وجود آمده است  به منظورتحت کنترل  دادن کشور هایی که تحت مدیریت روسیه است این کشور درصدد به وجود آوردن اتحادیه ای به عنوان اتحادیه تجاری روسیه است. بنابراین با توجه به این تغییرات جدید تغییر وتحولاتی در باز کردن حساب و ثبت شرکت در ارمنستان به وجود امده است. ارمنستان هم نیز قصد پیوستن به این اتحادیه را دارد. مراحل ثبت شرکت در ارمنستان به این صورت است که اگر فرد قصد ثبت شرکت در ارمنستان را دارد می بایست ابتدا به اداره اویر مراجعه کند ومحلی را برای تاسیس شرکت اجاره کند وبعد به ادره رجیستر رفته واسم شرکت را ثبت  واساسنامه شرکت مورد نظر را تنظیم کند.وبعد مراجعه به اداره مالیات برای انجام مراحل کار ودریافت کد وتهیه مجوز مهر شرکت می باشد. پس از طی این مراحل مراجعه به بانک برای باز کردن حساب بانکی وتاییده امضاء کارت بانک در محضر ودر اداره مالیات می باشد.

راهنمای ثبت شرکت در ارمنستان

مدارک لازم برای ثبت شرکت در ارمنستان

در خواست برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود در ارمنستان

تعیین نام شرکت

مشخص کردن صورت جلسه سهامداران شرکت، تعیین سهام هریک از اعضا شرکت و فعالیتشان

مشخصات مدیر عامل

آدرس محل شرکت

گذرنامه وترجمه رسمی آن

روش های سرمایه گذاری در ارمنستان

سرمایه گذاران خارجی که قصد سرمایه گذاری در ارمنستان را دارند می توانند به روشهای زیر اقدام به سرمایه گذاری کنند:

-ثبت شرکت که مالکیت آن شرکت به طور کامل در اختیار سرمایه گذار خارجی باشد ویا شعبه ویا نمایندگی شرکتی متعلق  به سرمایه گذار باشد.

-اقدام به سرمایه گذاری های مشترک با افراد دیگر که در ارمنستان زندگی می کنند ویا شهروند آن جا هستند.

– خرید اوراق قرضه دولت ارمنستان

قوانین ومقررات سرمایه گذاری

دولت ارمنستان برای انجام سرمایه گذاری های خارجی در ارمنستان قوانینی تعیین کرده است که این قوانین مبانی حقوقی،اقتصادی وسازمانی را شامل می شود.این قوانین در صدد حمایت از سرمایه گذاران خارجی می باشد.دولت ارمنستان با فراهم کردن شرایط لازم سرمایه گذاری برای جلب منافع مادی ومالی خارجی ،مدیریت وسامان دهی پیشرفته ار سرمایه گذاران حمایت می کنند.

درهر کشوری سرمایه خارجی به عنوان شخصیت حقوقی خارجی شناخته می شود.افراد غیر شهروند ارمنستان ،شهروندان ارمنستان وهر شرکت وسازمان بین المللی که در ارمنستان اقامت دارند می توانند در کشور ارمنستان اقدام به سرمایه گذاری نمایند.

سرمایه گذاری خارجی به معنا سرمایه گذاری از هر نوع دارایی مثل منابع مالی وارزش معنوی می باشد که توسط یک سرمایه گذار خارجی در هر نوع فعالیت تجاری واقتصادی که منجر به سود شود می باشد.

.

سرمایه گذاری ایرانیان در ارمنستان

کشور ارمنستان در ال ۲۰۱۳ رشد اقتصادی رو به پایینی داشت ورکود اقتصادی در سرتاسر ارمنستان را فراگرفته بود. کشور ایران با ورود سرمایه به کشور ارمنستان قصد وارد کردن سرمایه به ارمنستان وتامین سرمایه لازم ارمنستان وبه دست گرفتن بخشی از اقتصاد ارمنستان را داشت. فرصت های سرمایه گذاری در ارمنستان در بخش های کشاورزی،راه سازی، سدسازی ومعادن الماس وجود دارد. ارمنستان  در همسایگی ایران قرار دارد وانتقال کالا بین دوکشور راحت وآسان است ونیروی کار در ارمنستان بسیار ارزان است وتشابهات فرهنگی که بین ایرانیان وارمنستان وجود دارد همکاری های تجاری را آسان کرده وسرمایه گذاران ایرانی را رغیب به سرمایه گذاری در ارمنستان کرده است.

مزیت های سرمایه گذاری در کشور ارمنستان

سرمایه گذاری در ارمنستان دارای مزیت هایی است که شامل موارد زیر می باشد:

سرمایه گذاری در ارمنستان نیازی به اخذ مجوز ندارد

سرمایه گذاران خارجی این امکان را دارند که مالک ساختمان یا آپارتمان شوندوحتی شرکت های ثبت شده در ارمنستان هماجازه خرید ملک یا زمین را دارند.

سرمایه گذاران کلان در ارمنستان  معافیت مالیاتی دارند.

نداشتن حق گمرک به ورود سرمایه های قانونی

معافیت حق گمرکی به کالاهای وارداتی

داشتن مالکیت صددرصد

مالیات بر ارزش افزوده شامل کالاهای صادراتی نمی شود

هیچ محدودیتی در انتقال وجوه ارزی  در کشور ارمنستان وجود ندارد

سرمایه گذاری در ارمنستان تضمین شده می باشد

هیچ گونه محدودیتی در ایجاد حساب های ارزی در کشور وجود ندارد.

در نهایت با توجه به مطالب گفته شده می توان گفت که چون کشور ارمنستان کشوری در حال توسعه است و دولت ارمنستان در صدد جذب سرمایه گذاران خارجی به کشور خود می باشد با توجه به مطالب گفته شده در مورد مزایای سرمایه گذاری که برای شهروندان ارمنی می شود شامل سرمایه گذاران خارجی می شود. کشور ارمنستان به سرمایه گذارانی که در زمینه صادرات و واردات فعالیت می کنند امتیازات ویژه ای در نظر گرفته است مانند مالیت هایی بانرخ پایین واین شرایط مناسبی را برای تجار و بازرگانان فراهم کرده است .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید